Skip to main content

Suunnittelijan tarina 
Riikka-Mari Sutinen

Riikka-Mari Sutinen

Sisustamiseen ja yrittäjyyteen olen saanut pohjan jo lapsuudenkodissani ja kulkiessani vanhempieni mukana perheemme sisustusalanyrityksessä sekä siellä nuorena työskennellessäni. 

Nykyäänkin työskentelen yhden päivän viikossa paikallisessa rautakaupassa auttaen sisustusasiakkaita löytämään oikeat pintamateriaalit. Myös keittiösuunnittelut Aina -keittiöiden tuotteilla onnistuvat kauttani.

Koti on minulle maailman tärkein paikka, niin kuin varmasti useimmille meistä. Tahdon olla mukana toteuttamassa kauniita ja persoonallisia koteja jokaiselle sitä toivovalle. Pystyn mukautumaan erilaisten ihmisten erilaisiin toiveisiin ja löytämään niistä selkeän kokonaisuuden toteutettavaksi. 

Haluan myös julkistentilojen sekä loma-asuntojen harmonisilla sisustuksilla tuoda hyvää mieltä ja mukavia visuaalisia kokemuksia ihmisille.

Tavoitteenani on tarjota hyvää asiakaspalvelua alusta loppuun. Tämä vaatii luovuutta, ihmistuntemusta, kokonaisuuksien hahmottamista sekä kykyä tehdä persoonallisia ratkaisuja.

Sisustamisen lisäksi  työssäni nautin erityisesti ihmisten kohtaamisesta. On upea tutustua uusiin ihmisiin ja päästä yhdessä suunnittelemaan sitä ehkäpä maailman tärkeintä paikkaa.