Skip to main content

Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT TILAUS JA MAKSAMINEN
Tilaus tehdään nettikaupassa. Tilauksen jälkeen asiakas saa ennakkolaskun suoraan sähköpostiin. Tuote/tuotteet lähtevät matkaan laskun maksun jälkeen (1-4 päivän kuluttua tilauksesta). Toimitusmaksu on kiinteä 4,90€. Nettikaupassa voi valita toimitukseksi myös noudon, jolloin toimitus on veloitukseton.

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiin sisältyy 24 % arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy laskussa.

TOIMITUSMAKSU JA TOIMITUKSET

Pakkaus- ja toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos tilaussumma on vähintään 50 euroa, emme veloita toimituskuluja. Hinnat koskevat postittamista Suomessa, ota yhteyttä riikka-mari(at)luovatoimistosutinen.fi jos haluat tilata tuotteita ulkomaille.

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten 1–4 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Asiakkaan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset itse. Tuotteen palautuminen noutamattomana ei ole tuotteen palautus. Jos Postin kautta toimitettu tuote palautuu takaisin meille, kun sitä ei ole noudettu 7 päivän kuluessa, veloitamme uudelleenlähetyksestä 4,90 €. Olethan yhteydessä riikka-mari(at)luovatoimistosutinen.fi ennen kun palautat tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.